Go Back   High Impact Halo Forum and Fansite Halo 1 and 2 Forum Halo 2 Campaign Tricks and Glitches
Halo 2 Campaign Tricks and Glitches All tricks and eggs related to Halo 2's campaign can be posted in this forum.
Notices
 
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old   
crosseyes's Avatar
crosseyes Offline
 
Posts: 899
Join Date: Mar 2006
Send a message via MSN to crosseyes
04-16-2006 , 10:35 PM


Windows media center. You can transfer Files directly between your CP and 360, I'm pretty sure this could include gamesaves.

  #62  
Old   
Samus's Avatar
Samus Offline
 
Posts: 91
Join Date: Mar 2006
Location: Australia
Send a message via MSN to Samus
04-29-2006 , 08:34 PM


w00t halo 2 saves rule :P
cant wait for more

  #63  
Old   
crosseyes's Avatar
crosseyes Offline
 
Posts: 899
Join Date: Mar 2006
Send a message via MSN to crosseyes
04-29-2006 , 09:48 PM


*Pats on the back* Good for you! Just ask for some you want made, I'm getting really good at this.

  #64  
Old   
ferrari's Avatar
ferrari Offline
DELETE COOKIES?!
 
Posts: 2,102
Join Date: Mar 2006
Location: Multi Monitor Multitasking!!!1!
Send a message via AIM to ferrari
04-29-2006 , 10:50 PM


I got a 360 a couple of weeks ago, and I still don't know how to transfer saves over to it. And what's worse is that my other Xbox isn't working and until I get a hard mod, (it doesn't read ANYTHING) I won't be able to do save requests, and I can't use my $80 headset that I have for my Xbox on the 360. :(

__________________
Gamesaves Guru.

Last edited by ferrari; 09-21-2006 at 08:46 PM. .

  #65  
Old   
GSmiles Offline
 
Posts: 1
Join Date: May 2006
05-09-2006 , 01:22 AM


I have just made a couple of modded gamesaves. Check them out here. www.haloelites.co.nr

  #66  
Old   
ferrari's Avatar
ferrari Offline
DELETE COOKIES?!
 
Posts: 2,102
Join Date: Mar 2006
Location: Multi Monitor Multitasking!!!1!
Send a message via AIM to ferrari
05-09-2006 , 06:05 PM


I'll have to add those saves, they look pretty interesting. I am busy right now with another project, so I'll get around to doing that in hopefully a week or so.

__________________
Gamesaves Guru.

Last edited by ferrari; 09-21-2006 at 08:46 PM. .

  #67  
Old   
crosseyes's Avatar
crosseyes Offline
 
Posts: 899
Join Date: Mar 2006
Send a message via MSN to crosseyes
05-10-2006 , 08:38 PM


hmm.....


<.<


....


>.>

...

Please donate to the "cross-needs-new-USB-ports-so-he-can-make-kick-***-game-saves-for-you" fund.

J/K. But seriously, Now that I've modded it, My laptop broke and I have to use my desktop with screwed USB ports and a 2X slower internet. I know a guy who can replace them but I'm not sure when. I even have this nice G/J scarab gun save and it even works on non-modded xbox's.

Oh crap...it doesn't work. Sorry, I'll try. I thought projectile swapping could be done over gamesaves...

Last edited by crosseyes; 05-10-2006 at 08:44 PM. .

  #68  
Old   
xxFATALxx's Avatar
xxFATALxx Offline
 
Posts: 40
Join Date: May 2006
Send a message via AIM to xxFATALxx
05-28-2006 , 07:41 PM


Thank god, i found someone who makes game saves! Is it possible for you to get a big 'nade pile on Delta Halo or Metropolis? Thanks man.

FATAL out.

  #69  
Old   
FooFoo's Avatar
FooFoo Offline
Hood
 
Posts: 6,551
Join Date: Mar 2006
Location: Iowa
05-28-2006 , 08:42 PM


God, I haven't gotten ONE SINGLE Halo 2 gamesave to work for me, it always says "We are expieriencing some problems loading your game. Sorry about that. Please press A to go back and try again".
Help!

  #70  
Old   
xxFATALxx's Avatar
xxFATALxx Offline
 
Posts: 40
Join Date: May 2006
Send a message via AIM to xxFATALxx
05-28-2006 , 11:06 PM


Check your disc, is it scrathed or damaged?

  #71  
Old   
crosseyes's Avatar
crosseyes Offline
 
Posts: 899
Join Date: Mar 2006
Send a message via MSN to crosseyes
05-29-2006 , 12:23 AM


I have no idea. Are you sure your using your AR right?

Anyways, not only can I now make modded gamesaves, but I'm pretty good at it. Drivable pickle on Cairo Station anyone?

I also just got the program Sav3r for modding multiplayer gametypes. Here, I think I'll show you guys what it can do so you can come up with some ideas.

My friend is getting a new computer, so I'll just upload the stuff when I go over there. Sorry, but when school time comes that means I'll only be able to upload about every other weekend. He'll probably have everything up and running by Tuesday.


  #72  
Old   
Ash's Avatar
Ash Offline
 
Posts: 465
Join Date: Mar 2006
Location: Surrounded by Idiots, Ohio
05-29-2006 , 03:47 AM


Yeah Sav3r was really popular when it came out - before that we we forced to use hex editing which was tedious... but Sav3r makes it easy for 1337 gametypes.

Anyway, I'm posting to say that I might have a neato save up probably tomorrow. :D

  #73  
Old   
xxFATALxx's Avatar
xxFATALxx Offline
 
Posts: 40
Join Date: May 2006
Send a message via AIM to xxFATALxx
05-29-2006 , 09:54 AM


Ahh... the good ol' hex editors... it's things like those editors that make me want my old account back...

  #74  
Old   
Fuel's Avatar
Fuel Offline
 
Posts: 301
Join Date: Mar 2006
Send a message via AIM to FuelSend a message via MSN to Fuel
05-30-2006 , 07:27 PM


As soon as I'm done with my Exams this week, I'm am going to make some more SP saves, so be on the look out!

  #75  
Old   
crosseyes's Avatar
crosseyes Offline
 
Posts: 899
Join Date: Mar 2006
Send a message via MSN to crosseyes
05-30-2006 , 09:53 PM


I finally figured out BIPD swaps! Yay!

Anyways, I'll have the flying pickle save up as soon as my friend gets his comp....

That is.....

wait....

Fuel...Do hlmt edits break saves? I'm pretty sure they don't but....I need to be sure.

Even if they don't, you'll find yourself flying a banshee around...and not dying automatically after about five seconds like the Cairo banshee save already up....



Oh yeah the grenade pile, I can do that.

Where do you want it?


I'll also have a Gravity throne save up on Oracle and Gravemind sometime.
But not right now....I think I'll go ahead and make them now though...

  #76  
Old   
xxFATALxx's Avatar
xxFATALxx Offline
 
Posts: 40
Join Date: May 2006
Send a message via AIM to xxFATALxx
05-31-2006 , 11:45 AM


If my Xbox wasn't so messed up (The MS Dash is gone so sometimes the Xbox doesnt even work...) I could make modded gamesaves... Well... I guess I'm gonna try gettin' a new Xbox then... oh and... YAY!! More SP Saves by Fuel means My mom wont have to hear me for the next year or so. (Last time I DLed your saves I was in my gameroom for 3 days straight :D)

  #77  
Old   
Fuel's Avatar
Fuel Offline
 
Posts: 301
Join Date: Mar 2006
Send a message via AIM to FuelSend a message via MSN to Fuel
05-31-2006 , 02:24 PM


Quote:
Originally Posted by crosseyes
Fuel...Do hlmt edits break saves? I'm pretty sure they don't but....I need to be sure.
They do, but I do it a diffrent way. I'm gonna try some new stuff this time :D

  #78  
Old   
xxFATALxx's Avatar
xxFATALxx Offline
 
Posts: 40
Join Date: May 2006
Send a message via AIM to xxFATALxx
06-01-2006 , 04:44 PM


Quote:
Originally Posted by Fuel
I'm gonna try some new stuff this time :D
You're trying to make me excited aren;t you?
Oh and I have another request. How about a new Epic Battle save, on a different map, and this time, what about random weapons? I can try ti myself as a mod or something, but I can't test it. Oh and how would you mod the campaign map but make a save of it? Or do you have to edit the save? Is there a tut. anywhere?? Thanks.

  #79  
Old   
Fuel's Avatar
Fuel Offline
 
Posts: 301
Join Date: Mar 2006
Send a message via AIM to FuelSend a message via MSN to Fuel
06-04-2006 , 03:03 PM


Here, I made more saves, and I'll use this post to post all my new ones!

Be a Crewman on the Armory and your out of the map - http://files.filefront.com/Halo2_Pro.../fileinfo.html

Be a Hunter on Cairo Station - http://files.filefront.com/Halo2_Pro.../fileinfo.html

You have a Battle Rifle and a Rocket Launcher on the level Armory - http://files.filefront.com/Halo2_Pro.../fileinfo.html

Last edited by Fuel; 06-05-2006 at 10:08 PM. .

  #80  
Old   
Dojorkan's Avatar
Dojorkan Offline
 
Posts: 419
Join Date: Mar 2006
Location: On the TARDIS
06-04-2006 , 05:50 PM


Quote:
Originally Posted by Fuel
Here, Imade a new save and your a Crewman on the level Terminal, but your out the level, so have fun.
http://files.filefront.com/Halo2_Pro.../fileinfo.html
Feel free to leave some feedback!
...

I thought you would know thats impossable to transfer biped to ther maps in saves and have MP things.

 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Skin modified for HIH by Ducain


HIH : Halo 1, Halo 2, and Halo 3 forum, fansite, tricks, glitches, and videos - Privacy Statement - Top
no new posts