Go Back   High Impact Halo Forum and Fansite Halo Reach Forum Halo: Reach Tricking Forum
Halo: Reach Tricking Forum Halo: Reach tricks, exploration, easter eggs
Notices
 
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old   
glitchfinder1's Avatar
glitchfinder1 Offline
 
Posts: 382
Join Date: Jun 2006
Location: in a hunters butt
Send a message via AIM to glitchfinder1
11-02-2010 , 10:57 PM


Well I guess kicked out would be the word, I didn't even see my body fly out of the phantom, I just stopped piloting it and I respawned back at my last checkpoint. And it wasn't 15 thousand exactly but when I last checked the way point location I was a little over 15 thousand feet away. I went 15 thousand feet to the left of the oni way point and 15 thousand feet to the right of it and the same result happened.

  #62  
Old   
Darkninja90's Avatar
Darkninja90 Offline
Who me?
 
Posts: 6,714
Join Date: Mar 2006
Location: [color=e4e6f5][/color]
Send a message via AIM to Darkninja90Send a message via MSN to Darkninja90Send a message via Yahoo to Darkninja90
11-03-2010 , 12:59 AM


This is so damn awesome, except for the lack of guns and deloading. >=0

  #63  
Old   
xxaznsniperxx's Avatar
xxaznsniperxx Offline
 
Posts: 591
Join Date: Mar 2006
Location: ಠ_ಠ
Send a message via AIM to xxaznsniperxx
11-04-2010 , 12:51 AM


Dude thats froodlenutzkie SICKKK

  #64  
Old   
Spec Ops Lead's Avatar
Spec Ops Lead Offline
 
Posts: 69
Join Date: Jun 2008
Location: United States
11-04-2010 , 02:46 AM


hmm so after alot of messing around tonight, the pelican and phantoms collision models decided to start working and wouldnt go through anything, all solid.

  #65  
Old   
QuAck3r w0N's Avatar
QuAck3r w0N Offline
 
Posts: 4,167
Join Date: Apr 2006
Location: /d
Send a message via AIM to QuAck3r w0N
11-04-2010 , 11:03 PM


Quote:
Originally Posted by Spec Ops Lead View Post
hmm so after alot of messing around tonight, the pelican and phantoms collision models decided to start working and wouldnt go through anything, all solid.
The Pelican never went through anything with me, just the Phantom. Also, my Title screen is now a big warzone in New Alexandria, instead of the normal grassy view. Is this at all related to doing this trick?

//King of Traxus

  #66  
Old   
HaLo2FrEeEk's Avatar
HaLo2FrEeEk Offline
 
Posts: 2,666
Join Date: Apr 2006
Location: On Infectionist.com
Send a message via MSN to HaLo2FrEeEk
11-05-2010 , 12:44 AM


Quote:
Originally Posted by QuAck3r w0N View Post
Also, my Title screen is now a big warzone in New Alexandria, instead of the normal grassy view. Is this at all related to doing this trick?

//King of Traxus
The title screen changes at intervals. Sometimes it's NA, sometimes it's the grassy plain, sometimes it's something else. I like it that way, makes it so you're not always looking at the same thing.

  #67  
Old   
Spartan-043's Avatar
Spartan-043 Offline
 
Posts: 1,029
Join Date: May 2006
Location: Der Waffle Haus
11-05-2010 , 01:10 AM


I thought it changed depending on what level your current campaign checkpoint is on.

  #68  
Old   
HaLo2FrEeEk's Avatar
HaLo2FrEeEk Offline
 
Posts: 2,666
Join Date: Apr 2006
Location: On Infectionist.com
Send a message via MSN to HaLo2FrEeEk
11-05-2010 , 03:24 AM


Good point, it very well might. I never made that connection.

  #69  
Old   
Sploit's Avatar
Sploit Offline
 
Posts: 26
Join Date: Apr 2006
Location: In Your Computer
Send a message via AIM to SploitSend a message via MSN to SploitSend a message via Yahoo to Sploit
11-05-2010 , 07:24 AM


Quote:
Originally Posted by Spartan-043 View Post
I thought it changed depending on what level your current campaign checkpoint is on.
Correct.

  #70  
Old   
HaLo2FrEeEk's Avatar
HaLo2FrEeEk Offline
 
Posts: 2,666
Join Date: Apr 2006
Location: On Infectionist.com
Send a message via MSN to HaLo2FrEeEk
11-05-2010 , 10:32 AM


Actually, I'm not so sure now. My current campaign save is on Nightfall and I've just got the one with the canyon and the mountains in the background with the clouds rolling across.

  #71  
Old   
Joshington's Avatar
Joshington Offline
 
Posts: 1,719
Join Date: Jan 2007
Location: Jumping is Dead
Send a message via AIM to Joshington
11-05-2010 , 12:31 PM


hacking to eggs kinda ruins the fun but still pretty kewl

  #72  
Old   
The Voice Of Truth's Avatar
The Voice Of Truth Offline
 
Posts: 805
Join Date: Apr 2007
Location: Arrakis
11-06-2010 , 06:59 PM


The main menu and campaign background seems to change based on the last level you played, otherwise it defaults to your campaign progress.

  #73  
Old   
HaLo2FrEeEk's Avatar
HaLo2FrEeEk Offline
 
Posts: 2,666
Join Date: Apr 2006
Location: On Infectionist.com
Send a message via MSN to HaLo2FrEeEk
11-07-2010 , 09:42 PM


But my last map played was Nightfall and the background isn't that map.

  #74  
Old   
The Voice Of Truth's Avatar
The Voice Of Truth Offline
 
Posts: 805
Join Date: Apr 2007
Location: Arrakis
11-09-2010 , 05:59 AM


^It doesn't change for most of them, just certain ones. I don't remember a nightfall one.

  #75  
Old   
THE_GUARDIANS_TACO's Avatar
THE_GUARDIANS_TACO Offline
 
Posts: 171
Join Date: Nov 2007
Location: Waiting for Reach
Send a message via Yahoo to THE_GUARDIANS_TACO
11-11-2010 , 06:55 PM


My friend said that his changed directly after ranking up... and mine did too. but it was only the first time i'm in the lobby, though. it changes after a lobby switch or after i complete a game.

 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Skin modified for HIH by Ducain


HIH : Halo 1, Halo 2, and Halo 3 forum, fansite, tricks, glitches, and videos - Privacy Statement - Top
no new posts